Machines op maat
Ook service na verkoop
Installatie ter plaatse

Afvulmachine voor kleine flesjes

Een afvulmachine voor kleine flesjes zorgt ervoor dat u uw vloeistoffen efficiënt afvult. Imvertec heeft al ruim veertig jaar ervaring in vulmachines en kan u dus zeker helpen bij uw aankoop. Wij staan in voor een correcte installatie van afvulmachines voor flacons ter plaatse en bieden ook een service na verkoop aan. Onze onderneming bevindt zich in Antwerpen en wij helpen zowel bedrijven in Vlaanderen als in Nederland.

Monobloc eyedrops

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Afvulmachine

Afvulmachine voor kleine flesjes en diverse vloeistoffen

Wilt u een efficiënte afvulmachine om kleine flesjes te vullen met uw product? Imvertec zorgt ervoor dat uw productie vlot verloopt. Onze afvulmachines voor flacons gebruikt u om diverse vloeistoffen af te vullen. Wij hebben machines voor zowel vloeibare stoffen als semi-vloeibare stoffen. Daarnaast is het ook mogelijk om een machine voor crèmes aan te schaffen. Wij werken samen met kwalitatieve leveranciers zoals Fillflex en Kolman. De afvulmachines voor flacons zijn steeds flexibele machines en worden ingesteld naargelang uw behoeften. Wij installeren onze machines steeds ter plaatse en bieden u ook na uw aankoop een blijvende service aan.

Neem nu contact met ons op

Als u interesse heeft in onze afvulmachines om flacons te vullen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij uw aankoop van een afvulmachine voor kleine flesjes. Bel naar + 32 3 830 60 10, stuur een e-mail naar info@imvertec.com of bereik ons via het online contactformulier als u graag meer informatie wenst. U kunt steeds onze nieuwspagina raadplegen als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe projecten die ons bedrijf uitvoert.