Machines op maat
Ook service na verkoop
Installatie ter plaatse

Vloeibare producten afvullen

Heeft u nood aan een machine voor uw bedrijf die vloeibare producten kan afvullen? Bij Imvertec in Antwerpen kunt u terecht als u een afvulmachine voor een vloeistof wilt laten installeren. Ons professionele team geeft u advies bij uw aankoop en staat in voor de installatie en het onderhoud van uw machine. Het bedrijf heeft al meer dan veertig jaar ervaring en is zowel in Vlaanderen als in Nederland actief.

Monobloc eyedrops

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Afvulmachine

Vloeibare producten afvullen dankzij een afvulmachine voor vloeistoffen

Vloeibare producten afvullen in de juiste hoeveelheden gaat nu makkelijk met een afvulmachine voor vloeistof die de medewerker van Imvertec ter plaatse op maat komt installeren. Dankzij de kwalitatieve merken zoals Fillflex en Kolman waar wij mee werken, kunt u erop rekenen dat de machines steeds goed werken. Wij bieden ook een service na verkoop aan. Dus als er toch iets mis zou zijn met de afvulmachine voor vloeistof die u door ons liet installeren, komen wij kijken wat er scheelt en werken wij aan het onderhoud van uw machine. Wij hebben diverse onderdelen op voorraad.

Andere vul- en verpakkingsmachines

Imvertec kan naast een afvulmachine voor een vloeistof diverse andere machines installeren. Als u niet alleen vloeibare producten moet afvullen, maar ook semi-vloeibare producten zoals oliën of crèmes, helpen wij u graag verder. Onze machines hebben meerdere functies en werken half- of volautomatisch. Naast vulmachines, verkoopt ons bedrijf ook doseermachines en doppensluiters.

Zoek de machine die u nodig heeft

Als u vloeibare producten moet afvullen, komt het ervaren team van Imvertec graag bij u langs om een afvulmachine voor een vloeistoffen te installeren. Op die manier verloopt de verpakkingsfase van uw productie een stuk vlotter. Als u graag meer informatie wenst, bekijkt u onze documentatiepagina of vul het online contactformulier in als u een offerte wilt ontvangen. Bel ons via + 32 3 830 60 10 of e-mail naar info@imvertec.com als u graag een gesprek had gewenst over onze mogelijkheden.