Nieuws

Blijf op de hoogte van de activiteiten binnen ons bedrijf.

Empack Brussel 2018

Empack Brussel 2018

Na de Empack beurs in Utrecht zijn we ook in Brussel paraat. Een prima gelegenheid om op korte tijd veel leveranciers uit de verpakkingsindustrie te bezoeken.
Op onze stand E 034 zullen we twee nieuwe Fillflex toepassingen laten zien. Verder zullen de machines van Fillogy op de stand staan in combinatie met een kleine draaitafel.
Empack heeft plaats woensdag 3 en donderdag 4 oktober in de Expo in Brussel. De openingsuren van de beurs zijn van 11 tot 18 u (woensdag tot 19 u).
Reserveer via deze link gratis inkomkaarten.
Tot op de beurs!

Fillflex met elektrische bodemvulling

Fillflex met elektrische bodemvulling

Fillflex heeft een nieuwe volledig elektrische bodemvulling beschikbaar voor zijn machines. De traditionele perslucht gestuurde bodemvul unit blijft bestaan, maar de elektrische versie heeft veel meer mogelijkheden om het vulproces exact af te stemmen op product en verpakking.

Bekijk hier het filmpje: https://youtu.be/huKkCAxPVrU

iFill wordt Fillogy

iFill wordt Fillogy

De vulmachines iFill worden vanaf nu onder de naam Fillogy verdeeld. De Duitse leverancier heeft het aanbod gevoelig uitgebreid, een uitgebreide catalogus is ondertussen beschikbaar. Binnenkort zal er ook een webshop actief zijn, kortom, we blijven dit merk volgen en breiden mee uit. http://www.fillogy.com