Machines op maat
Ook service na verkoop
Installatie ter plaatse

Flexibele vulmachine

Dankzij een flexibele vulmachine van Imvertec zorgt u ervoor dat flessen, potten, tubes of andere verpakkingen snel gevuld zijn. Ons bedrijf heeft al jarenlange ervaring in het verkopen, installeren en onderhouden van diverse soorten vulmachines. Wij zijn gelegen in Antwerpen en zijn zowel in Vlaanderen als Nederland actief.

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Flexibele vulmachine voor een vlotte productie

Als u de artikelen van uw bedrijf vlot wilt produceren en verpakken, is het aan te raden om een flexibele vulmachine te laten installeren. Bij ons kunt u de juiste machine kopen en vervolgens komen wij uw vulmachine op maat installeren. Wij blijven nadien nog steeds bereikbaar als er  eventueel problemen zouden optreden. Wij zorgen ervoor dat uw flexibele vulmachine goed onderhouden blijft. Ons gamma beschikt over diverse soorten doseer- en afvulmachines en u kunt bij ons ook terecht voor doppensluiters.

Vraag nu een offerte

Als u interesse heeft in een flexibele afvulmachine van Imvertec, neemt u eenvoudig contact met ons op. Bel naar + 32 3 830 60 10 of stuur een e-mail naar info@imvertec.com. Onze medewerkers beantwoorden met veel plezier al uw vragen. U kunt ook een offerte aanvragen via het online contactformulier. Hou zeker onze nieuwspagina in de gaten als u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen van ons bedrijf.