Onze missie

Beurs foto Empack
Alles begint bij de producten. In ons gamma vindt u altijd kwalitatieve producten. We kijken daarbij niet enkel naar de producten, ook de leverancier moet betrouwbaar zijn. Alleen met deze producten kunnen we streven naar een lange termijn relatie met de klant. Het houdt niet op bij de verkoop van het product, we ondersteunen het project van het begin tot het einde. Tot slot onderscheiden we ons door een doorgedreven productkennis van onze medewerkers. We werken al jaren met dezelfde producten en mensen. We delen onze kennis graag om zo samen met de klant de beste oplossing te vinden. Wie zijn onze klanten? We leveren zowel aan kleine (beginnende) ondernemers als grote multinationals. Altijd in de business-to-business omgeving, altijd met evenveel zorg.

Geschiedenis

Imvertec is opgericht door Dhr. André Verlinden in 1980. Imvertec staat voor IMport VERpakkings TEChnologie. Samen met zijn levensgezellin Mevr. Yvonne de Commines startten ze eerst vanuit hun huis in Ekeren, later vanuit de Ijzerenpoortkaai in Antwerpen. De activiteit bestond toen grotendeels uit het verkopen van verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen (aan de Antwerpse Haven).

Na het plotse overlijden van Dhr. Verlinden, komt Freddy Loos in de zaak. Niet lang daarna verhuist Imvertec naar de Vlaamse Kaai, waar we over een groter magazijn beschikken om de materialen te stockeren. Mevrouw Anny Bosmans wordt in 1987 aangeworven als binnendienst medewerkster en verantwoordelijke boekhouding. Hier worden nog krimphoezen op lengte gemaakt in eigen huis en is er een grote voorraad aan rekfolie en omsnoeringsband.

In 1989 wordt er verhuisd naar het huidige pand in Hoboken. Wanneer Gerrit Loos, zoon van Freddy, in 1994 bij de zaak komt, verschuift de hoofdtaak meer en meer naar machines, minder naar verpakkingsmaterialen. Eind 2009 gaat Freddy Loos op welverdiend pensioen. Momenteel wordt Imvertec gerund door Anny Bosmans en Gerrit Loos.

Sponsoring

Onze betrokkenheid bij het verenigingsleven: Trotse sponsor van Voorwaarts Korfbalclub en van zaalvoetbalclub Hoboken ster