Machines op maat
Ook service na verkoop
Installatie ter plaatse

Vulmachines voor oliën

Vulmachines voor oliën kunt u nu bij Imvertec kopen. Wij staan in voor de verkoop en installatie van onze producten. Ook na uw aankoop helpen wij u graag bij het onderhoud van uw machines. Ons bedrijf is gevestigd in Antwerpen en wij zijn actief in Vlaanderen en Nederland. Al veertig jaar zijn wij gespecialiseerd in allerlei soorten vulmachines.

Monobloc eyedrops

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Afvulmachine

Vulmachines voor oliën op maat

Voor een vlotte productie is het voor uw bedrijf uiteraard belangrijk dat u uw producten snel en efficiënt verpakt of in de juiste flesjes of tubes giet. Bij Imvertec willen wij u dan ook helpen met de beste vulsystemen voor crèmes en vulmachines voor oliën. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse soorten afvul- en doseermachines. Ons bedrijf werkt met diverse merken zoals Kolman en Fillflex. Onze medewerkers staan u bij uw aankoop met raad en daad bij. Wij komen de machines vervolgens op maat installeren en blijven nadien betrokken bij het onderhoud. Op die manier kunt u altijd op ons rekenen als er eventueel iets mis gaat.

Vraag om meer informatie over onze vulmachines

Als specialist in sluitmachines voor vloeistoffen, oliën of crèmes bieden wij een uitstekende service aan. Bij ons kunt u rekenen op degelijke machines die u flexibel kunt inzetten waar nodig. Wij zorgen ervoor dat uw machines aan al uw verwachtingen voldoen. Neem contact op met ons als u meer informatie wenst. Bel nu naar + 32 3 830 60 10 of mail naar info@imvertec.com. Wij zijn ook bereikbaar via het online contactformulier.