Machines op maat
Ook service na verkoop
Installatie ter plaatse

Vulmachines voor crèmes

Dankzij de vulmachines van Imvertec kunt u nu crèmes eenvoudig en snel afvullen in de juiste flacons of tubes. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in de verkoop, installatie en het onderhoud van vulmachines. Ons bedrijf is gevestigd in Antwerpen, maar wij werken zowel in Vlaanderen als in Nederland.

Monobloc eyedrops

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Afvulmachine

Vulmachines voor een vlotte productie van uw crèmes

De juiste vulmachines zorgen ervoor dat u uw crèmes vlot en eenvoudig in de juiste verpakking kunt gieten. Als u kiest voor een machine van Imvertec, kunt u erop rekenen dat u allerlei soorten flesjes en flacons kunt gebruiken, ongeacht hun grootte of vorm. Als u uw wensen doorgeeft, installeren wij een machine op maat die aan al uw wensen voldoet. Naast het afvullen van crèmes, kunnen onze machines gebruikt worden om onder andere olie of andere (semi-)vloeibare stoffen af te vullen.

Informeer naar onze diensten

Heeft u interesse in vulmachines voor uw crèmes? Bij ons kunt u terecht voor diverse vol- en halfautomatische vulsystemen. U kunt steeds contact opnemen met ons als u graag meer informatie wenst over onze machines. Bel naar + 32 3 830 60 10 of e-mail naar info@imvertec.com. U kunt nu ook een offerte aanvragen via het online contactformulier. Onze medewerkers geven u met veel plezier het juiste advies.