Machines op maat
Ook service na verkoop
Installatie ter plaatse

Kolman afvulsystemen installeren

Zoekt u een bedrijf dat uw Kolman afvulsystemen op maat en op de juiste plek komt installeren in uw bedrijf? Ga dan naar Imvertec in Antwerpen. Alle machines van Kolman hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij verkopen ze in diverse uitvoeringen naargelang de grootte van de flessen of tubes die u wilt vullen. Bij Imvertec in Antwerpen zit u goed voor de aankoop van uw vulmachines. Naast de installatie, zorgen wij ook na uw aankoop voor het onderhoud. U kunt bij ons terecht vanuit Vlaanderen en Nederland.

Monobloc eyedrops

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Afvulmachine

Kolman automatische afvulsystemen installeren aan de beste prijs

De medewerkers van Imvertec installeren uw Kolman afvulsystemen met veel plezier in uw bedrijf. Vertel ons wat uw wensen zijn, en wij zorgen ervoor dat de machine voldoet aan al uw behoeften. De flexibele vulmachines van Kolman hebben steeds een compact grondoppervlak, waardoor ze zo min mogelijk plaats innemen. Ze vullen automatisch flacons, flessen of potten. U vult met het systeem van Kolman zowel vloeibare, als semi-vloeibare en vaste stoffen af. Naast het vullen, zorgt de machine niet alleen voor het sluiten van uw verpakking, maar de constructie is ook meteen een etiketteermachine.

Vraag nu om meer informatie

Heeft u interesse om in uw bedrijf ook een van onze Kolman afvulsystemen te laten installeren? Neem dan nu contact op met ons en vraag een offerte aan. U kunt ons bereiken door te bellen naar + 32 3 830 60 10, een e-mail te sturen naar info@imvertec.com, of het online contactformulier in te vullen. Als u meer informatie wenst over de vulmachines, vindt u deze uitgebreide documenten op onze website.