Machines op maat
Ook service na verkoop
Installatie ter plaatse

Halfautomatische vulsystemen

Dankzij halfautomatische vulsystemen zorgen wij ervoor dat u snel en eenvoudig uw flessen, potten of tubes kunt vullen met uw product. Op die manier loopt de productie een stuk vlotter. Bij Imvertec in Antwerpen kunt u terecht voor een groot assortiment aan diverse doseer- en vulmachines. Wij verkopen niet alleen machines, maar wij staan ook in voor de installatie en het onderhoud. Ons bedrijf is zowel actief in Vlaanderen als in Nederland.

Monobloc eyedrops

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Afvulmachine

Halfautomatische vulsystemen koopt u hier op maat

Als u op zoek bent naar een vulsysteem, kan Imvertec u gegarandeerd helpen. Wij verkopen heel wat machines aan grote bedrijven. Wie bij ons een vulmachine koopt, kan erop rekenen dat wij ze zelf komen installeren op maat en ze vervolgens ook blijven onderhouden. Halfautomatische vulsystemen worden voornamelijk gebruikt om vloeibare en semi-vloeibare producten af te vullen in passende flesjes of potjes. Naast vulmachines, kunt u bij ons terecht voor doseermachines en doppensluiters. Wij zijn dé specialist in machines die eenvoudig oliën of crèmes verpakken.

Verpak uw product nu snel en gemakkelijk

Naast halfautomatische vulsystemen, kunt u bij Imvertec terecht voor diverse andere machines om uw producten snel en eenvoudig in te pakken. Als u graag meer informatie wenst over onze machines, kunt u contact opnemen met ons. Bel naar + 32 3 830 60 10 of e-mail naar info@imvertec.com. U kunt ons ook bereiken via het online contactformulier. Wij helpen u graag verder voor een vlottere productie.