Machines op maat
Ook service na verkoop
Installatie ter plaatse

Goed onderhoud voor uw vulmachines

Het is belangrijk dat er regelmatig onderhoud gedaan wordt aan uw vulmachines. Bij Imvertec kunt u daarom niet alleen terecht voor de aankoop en installatie van uw machine, maar ons professionele team komt u machine ook regelmatig controleren. Zo zorgen wij ervoor dat uw productie vlot blijft verlopen. Ons bedrijf is gevestigd in Antwerpen en wij verkopen, installeren en onderhouden onze vulmachines zowel in Vlaanderen als in Nederland.

Monobloc eyedrops

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Afvulmachine

Laat het onderhoud van vulmachines door een expert uitvoeren

Als u ervoor kiest om uw gewenste vulmachines bij Imvertec te kopen, heeft u het voordeel dat wij de machines ook komen installeren en nadien ook blijven onderhouden. Wij bieden dus een totaalservice aan. Op die manier kunnen wij garanderen dat wij uw machine komen repareren als die binnen het vooropgestelde termijn niet meer werkt. Ons bedrijf is naast vulmachines ook gespecialiseerd in doseer- en sluitmachines. U kunt u bij ons dus niet alleen terecht als u oliën of crèmes afvult in een flacon of tube, maar ook als u een machine zoekt die u helpt verpakken, helpen wij u graag.

Informeer naar onze machines

Imvertec biedt een groot aanbod aan vulmachines, doppensluiters en doseermachines die wij verkopen, installeren en checken op onderhoud. Zo weet u steeds bij wie u terecht kunt als u een probleem heeft met uw machine. Wij zijn dé specialist in sluitmachines van Vlaanderen en Nederland. Neem snel contact op met ons als u meer informatie wenst. Bel naar + 32 3 830 60 10 of stuur een e-mail naar info@imvertec.com. U kunt nu ook een offerte aanvragen via het online contactformulier.