Machines op maat
Ook service na verkoop
Installatie ter plaatse

Een doseermachine vindt u bij ons in verkoop

Als u interesse heeft in een doseermachine, kunt u bij ons terecht voor de verkoop, installatie en het onderhoud ervan. Imvertec heeft al meer dan veertig jaar ervaring in allerlei soorten afvul- en verpakkingsmachines. Wij zijn zowel actief in Nederland als in Vlaanderen. Onze thuisbasis is Antwerpen. Kom naar ons voor  gericht advies over de aankoop van vul- en doseermachines.

Monobloc eyedrops

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Afvulmachine

Vraag meer informatie over een doseermachine en de verkoop ervan

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van een doseermachine op maat. Dankzij onze expertise helpen wij onze klanten zodat zij het productie- en verpakkingsproces van uw producten kunnen optimaliseren. Onze machines voor potten, bokalen of flesjes zijn flexibel inzetbaar waardoor wij met uw wensen rekening houden wanneer wij de machine komen installeren. U krijgt bij ons  ook service na aankoop,waardoor u ook na de installatie bij ons terecht kunt voor het onderhoud van uw machine. Als dat nodig zou zijn, kunnen wij een kapot onderdeel ter plaatse vervangen.

Krijg nu een vrijblijvende offerte

Bij Imvertec kunt u terecht voor de verkoop, installatie en het onderhoud van een doseermachine. Op die manier verloopt uw verpakkingsproces volautomatisch. Naast doseermachines, verkopen wij ook doppensluiters. Neem dus zeker contact met ons op als u interesse heeft. Onze medewerkers helpen u graag verder. Bel naar + 32 3 830 60 10 of e-mail naar info@imvertec.com met uw vragen. U kunt ook een offerte aanvragen via het online contactformulier.