Machines op maat
Ook service na verkoop
Installatie ter plaatse

Afvulmachine voor een bokaal installeren

Als u een afvulmachine die u gebruikt bij het afvullen van een bokaal wilt installeren, kunt u altijd terecht bij Imvertec in Antwerpen. Wij hebben een groot aanbod aan vulmachines van diverse merken. Wij staan niet alleen in voor de verkoop van onze machines, maar wij komen de afvulmachine voor potten of flesjes ook ter plaatse installeren en bieden daarnaast een service na verkoop aan.

Monobloc eyedrops

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Afvulmachine

Een afvulmachine om een bokaal te vullen laten installeren op maat

Bij Imvertec kunt u terecht voor allerlei soorten afvulmachines en andere verpakkingstoepassingen. Zo koopt u bij ons doseermachines en doppensluiters. Onze machines kunnen ook aangevuld worden met andere functies zoals het plakken van etiketten. Wij komen de afvulmachine om een bokaal of potten te vullen steeds ter plaatse installeren. Op die manier hoeft u zich daar zelf geen zorgen over te maken. Ook na de installatie blijven wij voor u klaar staan als er problemen zijn met uw vul- of verpakkingsmachine. Al onze machines zijn flexibel inzetbaar en kunnen op maat aangepast worden. Wij werken samen met diverse topleveranciers zoals Kolman of Fillflex.

Laat nu een afvulmachine voor potten installeren

Kiest u ervoor om een afvulmachine te laten installeren die een bokaal of potten vult met uw product? Neem dan nu contact op met Imvertec in Antwerpen. U belt ons op + 32 3 830 60 10 of u stuurt een e-mail naar info@imvertec.com als u meer informatie wenst. Als  expert in sluitmachines beantwoorden wij met veel plezier al uw vragen. U kunt nu ook een offerte aanvragen via het online contactformulier.